Valmistajat


&tradition_logotype_1000mm_black_org

&Tradition on tanskalainen vuonna 2010 perustettu yritys. Sen kaluste- ja valaisinvalikoimassa on mm. Arne Jakobsenin ja Verner Pantonin suunnittelemia tuotteita. (www.andtradition.com)

Logo Alias

Alias on italialainen kalustevalmistaja. Kalusteiden muotoilu perustuu kansainvälisesti tunnettujen muotoilijoiden – kuten Giandomenico Belotti, Mario Botta, Carlo Forcolini, Alberto Meda, Paolo Rizzatto, Riccardo Blumer, Jasper Morrison, Alfredo Häberli ja Tamar Ben David – työhön. (https://alias.design/)

B&B Italian maineikkaita muotoilun perinteitä on vaalittu sen perustamisesta lähtien vuodelta 1966. Muotoilun edelläkävijänä se on osoittanut suuntaa trendeille jo vuosien ajan. (www.bebitalia.com)

Baleri Italia on 30-vuotias italialainen brändi, jonka omistaa pääomasijoitusyritys Hub Design-nimisen yrityksen kautta. (www.baleri-italia.com)

Belta / Frajumar on espanjalainen valmistaja, joka on keskittynyt hotelli- ja ravintola-alan projekteihin. Belta toimii usein kokonaistoimittajana kiintokalusteista irtokalusteisiin eri puolilla maailmaa toteutetuissa hotelliprojekteissa. Sekä kiintokalusteet että irtokalusteet voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden ja suunnittelijan piirustusten mukaisesti. (www.belta.es)

Bross on sen perustamisesta 1981 lähtien ollut puurunkoisten tuolien valmistuksen kehittäjä ja osaaja. Tänä päivänä sen tehtailla Moimaccossa Italiassa tuotetaan 50.000m2:n alueella tuoleja julkiskalustemarkkinoille toimistoihin, hotelleihin ja laivoihin. (www.bross-italy.com)

COR on tullut tunnetuksi julkisten aulatilojen pehmuskalusteiden valmistajana. COR on valmistanut sohvakalusteita vuodesta 1955 Saksassa samassa Rheda-Wiedenbrück:in kaupungissa kuin sen säilytinkalusteita valmistava sisaryhtiö Interlübke. (https://www.cor.de/en/home)

Crassevig on italialainen tehdas, joka on vuodesta 1969 lähtien taitanut puun käsittelyn. Tänä päivänä sen mallisto koostuu useista eri materiaaleista. (www.crassevig.com/en/)

DCW éditions on ranskalainen valaisinyritys, joka tekee omien sanojensa mukaisesti objekteja, ei tuotteita. Sen valaisimien muotoilussa peilautuvat vuosikymmenet ja samalla ajattomuus. (http://dcw-editions.fr/en)

e15 on innovatiivinen vuonna 1995 perustettu saksalainen yritys, joka on tullut tunnetuksi massiivipuutuotteistaan. Massiivipuutuotteiden lisäksi tänä päivänä yrityksen tuotesarjaan kuuluu myös paljon verhoiltuja kalusteita. (www.e15.com)

Emmegi Seating on italialainen julkisten tilojen istuinkalusteiden valmistaja. Yritys on osa Frezza-konsernia. (www.emmegiseating.com)

Emu on italialainen ulkokalustevalmistaja. Se on kehittänyt metallikalusteiden tuotantotekniikkaa jo vuodesta 1951. (https://www.emu.it/en/)

Estiluz on espanjalainen valaisimia valmistava perheyritys, joka on perustettu 1969. (https://www.estiluz.com/en)

Expormim on espanjalainen ulkokalusteiden valmistaja. (www.expormim.com/en/)

Fornasarig on italialainen valmistaja, jonka perinteet ulottuvat perustamisvuoteen 1878. Tähän päivään asti yritys on pysynyt saman perheen hallinnassa. Vuosien varrella valmistajan puunkäsittelytaito on jalostunut ja osoittanut vahvuutensa kansainvälisillä hotelli- ja ravintolamarkkinoilla. (www.fornasarig.it)

Gaber on italialainen valmistaja, jonka tuotevalikoima koostuu muovisista ja verhoilluista tuoleista ja pöydistä kilpailukykyisillä hinnoilla. Vakiovalikoiman tuotteet löytyvät tehtaan varastolta noin 100 kappaleen määriin saakka nopeasti toimitettavaksi. (https://www.gaber.it/en/)

Gandia Blasco on espanjalainen ulkokalustevalmistaja. Gan Rugs on osa samaa yritystä.(www.gandiablasco.com)

Götessons on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1984. (www.gotessons.se/fi/)

nu_logo

Hay on tanskalainen Rolf ja Mette Hayn vuonna 2002 perustama yritys. Amerikkalainen kalustevalmistaja MillerKnoll osti enemmistön yrityksestä vuonna 2019. (https://hay.dk/)

Inclass on espanjalainen kalustevalmistaja, jonka tuotteet ovat edullisia selkeälinjaisia ja moderneja toimistokalusteita. (https://www.inclass.es/?lang=en)

Kristalia on vuonna 1994 perustettu innovatiivinen italialainen yritys, jonka mallisto koostuu esim. neuvottelupöydistä ja tuoleista. Useat tämän valmistajan tuotteet ovat myös soveltuvia ulkokäyttöön. (www.kristalia.it)

laCividina on italialainen yritys, joka on toiminut aiemmin useamman suuren valmistajan sopimusvalmistajana. Tämän kokemuksen myötä se on kehittänyt oman pehmuskalustemalliston. (https://lacividina.com/en/)

Lintex on ruotsalainen toimisto- ja oppimisympäristöissä käytettävien kirjoituspintojen valmistaja. Kirjoituspintoja on yhdistetty niin akustiikkatuotteisiin kuin toimiston seinäkkeisiin. Lintex on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1983. (https://www.lintex.fi/)

Suomalaisen Luomoan järjestelmällä rakennetaan tulevaisuuden muutoksissa joustavaa, laadukasta ympäristöä. Mallistoon kuuluu mm. väliseiniä, akustisia pintaratkaisuja, vetäytymistiloja ja tekniikkaseinäpaketteja. (www.luomoa.fi)

Mdd on puolalainen perheyritys, joka on kasvanut 25 vuodessa laajan toimistokalusteiden valikoiman valmistajaksi. Tuotteisiin kuuluu peruskalusteista omaperäisempää muotoilua edustavia kalusteita. (https://mdd.eu/en/)

Milan Iluminación on espanjalainen valaisinvalmistaja, jonka mallisto kattaa laajan käyttötarkoituksen teknisestä valaistuksesta tunnelmavalaistukseen. (https://www.milan-iluminacion.com/)

Narbutas on Baltian suurin julkiskalustevalmistaja. Sillä on uusinta teknologiaa oleva tehdas Liettuassa. Yritys on perustettu 1991. Tuotteilla on laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO 14001, ISO 9001, FIRA, TÜV. (www.narbutas.com)

Nemo on italialainen valaisinvalmistaja, jonka mallistoon kuuluu klassikkotuotteiden lisäksi monia innovatiivisia uutuuksia.(www.nemolighting.com)

New Works on tanskalainen vuonna 2015 perustettu brändi, joka pohjaa tuotesuunnittelun ja materiaalit sekä arvonsa luontoon. Se yhdistää käsityön ja uudenlaiset tekniikat tuotteissaan. (https://newworks.dk/en/)

Normann Copenhagen on tanskalainen vuonna 1999 perustettu kaluste- ja valaisinyritys. Sen mallisto koostuu innovatiivisista, mutta yksinkertaisista tuotteista. (https://www.normann-copenhagen.com/en)

Logo_Oblure_SWEDEN

Oblure on innovatiivinen ruotsalainen vuonna 2017 perustettu valaisinvalmistaja. Perustajien lisäksi suunnittelijajoukkoon kuuluu useita kansainvälisiä suunnittelijoita. (https://oblure.com/)

Noti on puolalainen kalustevalmistaja, jonka tuotanto on vuodesta 2005 lähtien pohjautunut perinteikkääseen käsityötaitoon. (https://noti.pl/en)

Okamura on japanilainen työtuoli- ja kokouskalusteiden valmistaja. Se on osa maailmanlaajuisesti toimivaa konglomeraattia. Euroopassa Okamuralla on omassa Rotterdamin varastossaan päätuotteet heti saatavilla. (www.okamura.jp)

Ophelis on saksalainen vuonna 1893 perustettu perheyritys. Se on kehittänyt toimistokalusteiden lisäksi yhdessä arkkitehtien kanssa tuotekonsepteja, jossa yhdistyvät työnteko, kokous- ja oleskelumahdollisuudet.
(www.ophelis.de)

Paged on puolalainen perinteikäs puuntyöstön pioneeri 1800-luvulta. Sen historia pohjaa Michael Thonetin perinteiseen teknologiaan. (https://www.pagedmeble.pl/en/)

Pedrali on vuonna 1963 perustettu italialainen perheyritys, joka jatkuvasti kehittää laajaa mallistoaan sekä teollisen muotoilun menetelmiä. (www.pedrali.it/en/)

Randers + Radius on tanskalainen kalustevalmistaja, jonka tuotteissa funktionaalisuus ja tekniset ominaisuudet korostuvat unohtamatta hyvää muotoilua. (https://www.randersradius.dk/)

Salli Systems on suomalainen istumaterveyden kehittäjä, jonka konsepti perustuu Salli satulatuoleihin ja sähkösäädettäviin pöytiin. Satulatuolit valmistetaan yrityksen tuotantolaitoksella Rautalammilla. (www.salli.com/)

Softline on toiminut vuodesta 1979 polyuretaania tuottavan tanskalaisen yrityksen divisioonana ja vuodesta 2003 itsenäisenä kalustealan yrityksenä. (https://softlinefurniture.com/en/)

True Design on italialainen innovatiivinen perheyritys, jonka tuotemallisto koostuu mm. pehmuskalusteista, tuoleista, pöydistä ja akustisista kalusteista. Tuotteiden suunnittelussa on paljolti pohjoismaisia vaikutteita. (www.truedesign.it)

Systemtronic on espanjalainen vuonna 1988 perustettu yritys. Sen tuotteisiin kuuluu toimistojen lisävarusteita, kuten naulakoita, sateenvarjotelineitä, esitetelineitä, kukkaruukkuja, jne. (https://st-systemtronic.com/en/home/)

Softrend on virolainen pehmuskalusteiden valmistaja, joka on toiminut alalla vuodesta 1997. Softrend on perheyritys, jonka tehdas sijaitsee Tallinnan lähistöllä. (https://softrend.ee/fi/)

Sveitsiläinen Ulrich Schärer perusti Münsingenin kaupungissa vuonna 1885 yrityksen, josta USM- brändi sai alkunsa. Yrityksen tämän päivän modulaariset kalusteet on suunniteltu 60-luvun lopulla. Tuotteiden lanseerauksesta lähtien niiden muotoilu on säilynyt samana, jonka professori Fritz Haller, Paul Schärer ja Kurt Scherrer alun perin suunnittelivat. Klassikkotoimistokalusteiden aseman saavuttaneet tuotteet ovat esillä mm. New Yorkin modernin taiteen museon, MoMA:n kokoelmassa. (www.usm.com)

USM – konfiguraattori

Verpan on tanskalainen kaluste- ja valaisinvalmistaja, jonka tuotannossa on tanskalaisen suunnittelijan Verner Pantonin ikonista muotoilua. (https://www.verpan.com/)

VS on tunnettu johtavana koulukalustevalmistajana Saksassa vuodesta 1898. 1980-luvulla se laajensi toimintaansa myös toimistokalusteisiin ja on siitä lähtien menestyksekkäästi soveltanut kokemustaan kestävistä ja toimivista kalusteistaan myös tällä segmentillä. (www.vs-moebel.com)

Warm Nordic on tanskalainen yritys, jonka idea lähti liikkeelle perustajansa klassikkokalusteiden keräilystä ja halusta tuoda perinteistä skandinaavista designiä kaikkien saataville. Kalusteiden ilmeessä on haluttu tuoda esiin skandinaavista lämminhenkisyyttä. (https://warmnordic.com/)

Wilkhahn juhlii 100-vuotishistoriaansa vuonna 2007 saksalaisena perheyrityksenä ja huonekaluvalmistajana. Alun perin puuhuonekalujen valmistajana aloittanut yritys tunnetaan tänä päivänä toimistokalusteista, jotka ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen arvostuksen ergonomiansa ja laatunsa ansiosta. Tuotteiden laatuvaatimukset testataan eurooppalaisten, amerikkalaisten ja japanilaisten standardien mukaan. (www.wilkhahn.com)

Vuodesta 1908 lähtien Wini on jatkanut perustajansa Wilhelm Niemeier:in perinteitä perheyrityksenä, jota tänä päivänä johtaa perheen 3. sukupolvi. Wini:n pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Saksassa tunnetulla huonekaluteollisuusalueella. (https://www.wini.de/en/welcome/)

Zanotta on yksi italialaisen teollisen muotoilun edelläkävijöitä. Se on perustettu 1954 ja se on siitä lähtien tuottanut innovaatioita huonekalujen materiaalien, tuotantoprosessien ja muotoilun parissa. (https://www.zanotta.it/)

Shopping cart

No products in the cart.