Valmistajat


Alias on osa italialaista Cassina -huonekalualan yritysryhmää. Kalusteiden muotoilu perustuu kansainvälisesti tunnettujen muotoilijoiden – kuten Giandomenico Belotti, Mario Botta, Carlo Forcolini, Alberto Meda, Paolo Rizzatto, Riccardo Blumer, Jasper Morrison, Alfredo Häberli ja Tamar Ben David – työhön. (www.aliasdesign.it)

B&B Italian maineikkaita muotoilun perinteitä on vaalittu sen perustamisesta lähtien vuodelta 1966. Tämä italialainen kodin sisustajana mm. sohvakalusteillaan maailmanmaineen saavuttanut kalustevalmistaja on nyt myös lanseerannut uuden kokoelman julkiskalusteita. (www.bebitalia.com)

Baleri Italia on 30-vuotias italialainen brändi, jonka omistaa pääomasijoitusyritys Hub Design-nimisen yrityksen kautta. (www.baleri-italia.com)

Belta / Frajumar on espanjalainen valmistaja, joka on keskittynyt hotelli- ja ravintola-alan projekteihin. Belta toimii usein kokonaistoimittajana kiintokalusteista irtokalusteisiin eri puolilla maailmaa toteutetuissa hotelliprojekteissa. Sekä kiintokalusteet että irtokalusteet voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden ja suunnittelijan piirustusten mukaisesti. (www.belta.es)

Bross on sen perustamisesta 1981 lähtien ollut puurunkoisten tuolien valmistuksen kehittäjä ja osaaja. Tänä päivänä sen tehtailla Moimaccossa Italiassa tuotetaan 50.000m2:n alueella tuoleja julkiskalustemarkkinoille toimistoihin, hotelleihin ja laivoihin. (www.bross-italy.com)

Cassina on vuodesta 1927 luonut maineensa klassikkokalusteiden valmistajana ja on tänäkin päivänä yksi suurimmista italialaisista kalustevalmistajista. Cassina on lähtöisin perinteiseltä Brianza-kalustevalmistusalueelta pohjois-Italiasta. (www.cassina.com)

COR on tullut tunnetuksi julkisten aulatilojen pehmuskalusteiden valmistajana. COR on valmistanut sohvakalusteita vuodesta 1955 Saksassa samassa Rheda-Wiedenbrück:in kaupungissa kuin sen säilytinkalusteita valmistava sisaryhtiö Interlübke. (www.cor.de)

Crassevig on italialainen tehdas, joka on vuodesta 1969 lähtien taitanut puun käsittelyn. Tänä päivänä sen mallisto koostuu useista eri materiaaleista. (www.crassevig.com/en/)

DCW éditions on ranskalainen valaisinyritys, joka tekee omien sanojensa mukaisesti objekteja, ei tuotteita. Sen valaisimien muotoilussa peilautuvat vuosikymmenet ja samalla ajattomuus. (http://dcw-editions.fr/en)

e15 on innovatiivinen vuonna 1995 perustettu saksalainen yritys, joka on tullut tunnetuksi massiivipuutuotteistaan. Massiivipuutuotteiden lisäksi tänä päivänä yrityksen tuotesarjaan kuuluu myös paljon verhoiltuja kalusteita. (www.e15.com)

Emmegi Seating on italialainen julkisten tilojen istuinkalusteiden valmistaja. Yritys on osa Frezza-konsernia. (www.emmegiseating.com)

Emu on italialainen ulkokalustevalmistaja. Se on kehittänyt metallikalusteiden tuotantotekniikkaa jo vuodesta 1951. (http://me.emu.it/)

Expormim on espanjalainen ulkokalusteiden valmistaja. (www.expormim.com/en/)

Fornasarig on italialainen valmistaja, jonka perinteet ulottuvat perustamisvuoteen 1878. Tähän päivään asti yritys on pysynyt saman perheen hallinnassa. Vuosien varrella valmistajan puunkäsittelytaito on jalostunut ja osoittanut vahvuutensa kansainvälisillä hotelli- ja ravintolamarkkinoilla. (www.fornasarig.it)

Gaber on italialainen valmistaja, jonka tuotevalikoima koostuu muovisista ja verhoilluista tuoleista ja pöydistä kilpailukykyisillä hinnoilla. Vakiovalikoiman tuotteet löytyvät tehtaan varastolta noin 100 kappaleen määriin saakka nopeasti toimitettavaksi. (www.gaber.it)

Gandia Blasco on espanjalainen ulkokalustevalmistaja. Gan Rugs on osa samaa yritystä.(www.gandiablasco.com)

Götessons on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1984. (www.gotessons.se/fi/)

Inclass on espanjalainen kalustevalmistaja, jonka tuotteet ovat edullisia selkeälinjaisia ja moderneja toimistokalusteita. (https://www.inclass.es/?lang=en)

Suomalaisten suunnittelijoiden Hanna Gullsténin ja Jari Inkisen perustama INTO Concept Oy on modulaarisiin POD-kokoushuoneisiin ja kalusteratkaisuihin erikoistunut huonekaluyritys. (https://intoconcept.com/)

Kristalia on vuonna 1994 perustettu innovatiivinen italialainen yritys, jonka mallisto koostuu esim. neuvottelupöydistä ja tuoleista. Useat tämän valmistajan tuotteet ovat myös soveltuvia ulkokäyttöön. (www.kristalia.it)

laCividina on italialainen yritys, joka on toiminut aiemmin useamman suuren valmistajan sopimusvalmistajana. Tämän kokemuksen myötä se on kehittänyt oman pehmuskalustemalliston. (www.lacividina.com)

Lintex on ruotsalainen toimisto- ja oppimisympäristöissä käytettävien kirjoituspintojen valmistaja. Kirjoituspintoja on yhdistetty niin akustiikkatuotteisiin kuin toimiston seinäkkeisiin. Lintex on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1983. (https://www.lintex.fi/)

Suomalaisen Luomoan järjestelmällä rakennetaan tulevaisuuden muutoksissa joustavaa, laadukasta ympäristöä. Mallistoon kuuluu mm. väliseiniä, akustisia pintaratkaisuja, vetäytymistiloja ja tekniikkaseinäpaketteja. (www.luomoa.fi)

Mdd on puolalainen perheyritys, joka on kasvanut 25 vuodessa laajan toimistokalusteiden valikoiman valmistajaksi. Tuotteisiin kuuluu peruskalusteista omaperäisempää muotoilua edustavia kalusteita. (https://mdd.eu/en/)

Muotolevy Tilaratkaisut on suomalainen muuntojoustavien ja äänieristettyjen järjestelmäseinä- ja alakattoratkaisujen sekä puhelinkoppien ja neuvottelutilojen valmistaja. (https://tilaratkaisut.muotolevy.fi/)

Narbutas on Baltian suurin julkiskalustevalmistaja. Sillä on uusinta teknologiaa oleva tehdas Liettuassa. Yritys on perustettu 1991. Tuotteilla on laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO 14001, ISO 9001, FIRA, TÜV. (www.narbutas.com)

Nemo on italialainen valaisinvalmistaja, joka on Cassinan ja Federico Palazzarin yhteisyritys.(www.nemolighting.com)

Normann Copenhagen on tanskalainen vuonna 1999 perustettu kaluste- ja valaisinyritys. Sen mallisto koostuu innovatiivisista, mutta yksinkertaisista tuotteista. (https://www.normann-copenhagen.com/en)

Okamura on japanilainen työtuoli- ja kokouskalusteiden valmistaja. Se on osa maailmanlaajuisesti toimivaa konglomeraattia. Euroopassa Okamuralla on omassa Rotterdamin varastossaan päätuotteet heti saatavilla. (www.okamura.jp)

Ophelis on saksalainen vuonna 1893 perustettu perheyritys. Se on kehittänyt yhdessä arkkitehtien kanssa tuotekonseptin nimeltä Docks, jossa yhdistyvät työnteko, kokous- ja oleskelumahdollisuudet uudella tavalla.
(www.ophelis.de)

Pedrali on vuonna 1963 perustettu italialainen perheyritys, joka jatkuvasti kehittää laajaa mallistoaan sekä teollisen muotoilun menetelmiä. (www.pedrali.it/en/)

Randers + Radius on tanskalainen kalustevalmistaja, jonka tuotteissa funktionaalisuus ja tekniset ominaisuudet korostuvat unohtamatta hyvää muotoilua. (https://www.randersradius.dk/)

Salli Systems on suomalainen istumaterveyden kehittäjä, jonka konsepti perustuu Salli satulatuoleihin ja sähkösäädettäviin pöytiin. Satulatuolit valmistetaan yrityksen tuotantolaitoksella Rautalammilla. (www.salli.com/)

True Design on italialainen innovatiivinen perheyritys, jonka tuotemallisto koostuu mm. akustisista kalusteista. Tuotteiden suunnittelussa on paljolti pohjoismaisia vaikutteita. (www.truedesign.it)

Systemtronic on espanjalainen vuonna 1988 perustettu yritys. Sen tuotteisiin kuuluu toimistojen lisävarusteita, kuten naulakoita, sateenvarjotelineitä, esitetelineitä, kukkaruukkuja, jne. (www.st-systemtronic.com/en/home-2/)

Softrend on virolainen pehmuskalusteiden valmistaja, joka on toiminut alalla vuodesta 1997. Softrend on perheyritys, jonka tehdas sijaitsee Tallinnan lähistöllä. (https://softrend.ee/fi/)

Sveitsiläinen Ulrich Schärer perusti Münsingenin kaupungissa vuonna 1885 yrityksen, josta USM- brändi sai alkunsa. Yrityksen tämän päivän modulaariset kalusteet on suunniteltu 60-luvun lopulla. Tuotteiden lanseerauksesta lähtien niiden muotoilu on säilynyt samana, jonka professori Fritz Haller, Paul Schärer ja Kurt Scherrer alun perin suunnittelivat. Klassikkotoimistokalusteiden aseman saavuttaneet tuotteet ovat esillä mm. New Yorkin modernin taiteen museon, MoMA:n kokoelmassa. (www.usm.com)

USM – konfiguraattori

Verpan on tanskalainen kaluste- ja valaisinvalmistaja, jonka tuotannossa on tanskalaisen suunnittelijan Verner Pantonin ikonista muotoilua. (https://www.verpan.com/)

VS on tunnettu johtavana koulukalustevalmistajana Saksassa vuodesta 1898. 1980-luvulla se laajensi toimintaansa myös toimistokalusteisiin ja on siitä lähtien menestyksekkäästi soveltanut kokemustaan kestävistä ja toimivista kalusteistaan myös tällä segmentillä. (www.vs-moebel.com)

Wilkhahn juhlii 100-vuotishistoriaansa vuonna 2007 saksalaisena perheyrityksenä ja huonekaluvalmistajana. Alun perin puuhuonekalujen valmistajana aloittanut yritys tunnetaan tänä päivänä toimistokalusteista, jotka ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen arvostuksen ergonomiansa ja laatunsa ansiosta. Tuotteiden laatuvaatimukset testataan eurooppalaisten, amerikkalaisten ja japanilaisten standardien mukaan. (www.wilkhahn.com)

WINI Vuodesta 1908 lähtien Wini on jatkanut perustajansa Wilhelm Niemeier:in perinteitä perheyrityksenä, jota tänä päivänä johtaa perheen 3. sukupolvi. Wini:n pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Saksassa tunnetulla huonekaluteollisuusalueella. (www.wini.de)

Zanotta on yksi italialaisen teollisen muotoilun edelläkävijöitä. Se on perustettu 1954 ja se on siitä lähtien tuottanut innovaatioita huonekalujen materiaalien, tuotantoprosessien ja muotoilun parissa. (https://www.zanotta.it/)

Shopping cart

No products in the cart.